Tegelzetbedrijf John Tervoort bv | Egmond-Binnen
Telefoon 06-53942251 | Meer info...

Particulieren

Tervoort Tegelwerken werkt ook in opdracht van particulieren. Tijdens een verbouwing of nieuwbouw verzorgen we vaak het tegelwerk op de vloer, in de badkamer en in het toilet. Dikwijls worden we door particulieren direct benaderd, maar ook de diverse installateurs in de regio verwijzen graag naar ons door. Dat schept vertrouwen: vertrouwen dat we graag waarmaken!

Verbouwen of nieuwbouwen is voor veel particulieren een ingrijpende operatie. Dan is het fijn om een partner te kiezen die thuis is deze wereld en een breed netwerk heeft, waarmee een totaaloplossing geboden kan worden. Tervoort Tegelwerken neemt u graag werk en stress uit handen: we ontzorgen de opdrachtgever met een doordacht advies, perfect geplande levering en vakkundige montage.

We zijn trots op de gerealiseerde projecten. Onderstaand tonen we een aantal referenties uit de particuliere markt. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Referenties

Badkamer showroom Wesselingh Installaties

Voor installatiebedrijf Wesselingh Egmond aan Zee maken wij gedurende het hele jaar door badkamers bij particulieren thuis

Villa Bloemendaal

glasmozaik met doorlopend motief

Badkamer Heiloo


Mooi rood is niet lelijk !


⬇⬆ Fotos

Badkamer Santpoort